Boordboek Zelfredzaam Zeemanschap

Boordboek Zelfredzaam Zeemanschap

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,90

Details

Boordboek Zelfredzaam Zeemanschap

Tegenwoordig varen de meeste schippers met moderne electronica zoals GPS, kaartplotter, stuurautomaat, boordcomputer etc.. Maar wat doe je als deze apparatuur er mee stopt?

Als je een lege accu hebt bij motorproblemen, een uitgeputte geheugenbatterij van de GPS, antenne-problemen, een kop hete koffie over de laptop of erger, zeewater in de boot?

Mocht de elektronica uitvallen, dan is reparatie onderweg meestal niet mogelijk. Volgens de regels van goed zeemanschap hoort er ook een elektronica onafhankelijk plan B' aan boord te zijn.

Denk aan belangrijke functies als navigatie zonder GPS, koers houden zonder stuurautomaat en de weersontwikkelingen zelf inschatten. Zeemanschap van vroeger is tijdloos en werkt nog steeds.

Daarover gaat het Boordboek Zelfredzaam Zeemanschap. Het geeft de informatie en het gereedschap om op eigen kracht en inzicht de haven te bereiken. Auteur Dick Huges geeft het antwoord op de vraag: Hoe kom ik veilig thuis?'

Zelfredzaam zeemanschap gaat terug naar de basis en geeft inzicht, voldoening en gemoedsrust. Dat zijn nu juist de redenen waarom zeilen op zee zo fascineert.

SBN: 9789059611245

Afmeting: 20 x 24 cm
Uitvoering: ringband
Omvang: 34 pagina's
Auteur: D. Huges

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Splitsijzer rvs met houten heft 26,5 cm

Splitsijzer rvs met houten heft 26,5 cm

Normale Prijs: € 10,25

Speciale prijs € 9,95

Splitsijzers holle naalden rvs SELMA

Splitsijzers holle naalden rvs SELMA

Normale Prijs: € 42,95

Speciale prijs € 39,95