Dometic 972 draagbaar toilet wit / grijs UITVERKOCHT !

De meeste mensen met een caravan, camper of boot zijn bekend met het probleem: ver weg van huis in de natuur zijn sanitaire voorzieningen schaars.

Availability: In stock

Regular Price: € 148,00

Speciale prijs € 139,00

Details

De meeste mensen met een caravan, camper of boot zijn bekend met het probleem: ver weg van huis in de natuur zijn sanitaire voorzieningen schaars. Gelukkig dat men dan op het eigen toilet kan terugvallen.Met de nieuwe 970 serie bewijst Dometic, hoe vakantie comfortabeler en gemakkelijker kan worden. Naast het innovatieve productdesign, bieden de toiletten een sterke spoeling bij een geringe pompbeweging.Met reinigingseffect van de nieuwe 970 serie is enorm: De bediening van de drukknop is even eenvoudig als bij uw toilet thuis. Bovendien zorgt een pomp ervoor dat de lucht in de schoonwatertank gecomprimeerd wordt. Hierdoor wordt het water middels hoge druk door de leiding geperst. Uniek is de spoeling rondom, dit resulteert in een krachtige en effectieve toiletspoeling.

De 8,7 liter grote verswatertank is voldoende voor circa 27 spoelingen. De inhoud van de verswatertank is kleiner dan de fecaliëntank. De fecaliëntank is in verschillende grootten beschikbaar: model 972 bezit een tank van 9,8 liter en het model 976 een tank van 18,9 liter.

Door de extra lange draaibare zwenkarm is het legen van de tank eenvoudig en hygiënisch. Een indicator geeft aan wanneer de tank geleegd moet worden.

Naast de technische ontwikkelingen en een hoogwaardig ABS kunststof – onderscheid de 970 serie zich door een modern design en een aangenaam glanzend oppervlak. Het reinigen is hierdoor uiterst eenvoudig. Het grote zitvlak zorgt voor een aangenaam zitcomfort. De 970 serie is in 2 verschillende groottes leverbaar. Optioneel is een bevestigingkit beschikbaar waarmee de toilet op iedere plaats in de caravan, camper of boot vast ingebouwd kan worden.

Afmetingen breedte : 333 mm.
                        hoogte: 317 mm. 
                         diepte: 387 mm.
Kleur wit / grijs

You may also be interested in the following product(s)

Bilgepomp Johnson L450   12 volt

Bilgepomp Johnson L450 12 volt

Regular Price: € 19,95

Speciale prijs € 17,95

Allpa / Johnson Standaard electrisch toilet, 12 volt, grote pot

Allpa / Johnson Standaard electrisch toilet, 12 volt, grote pot

Regular Price: € 356,85

Speciale prijs € 269,00