Dulon 1 & 2

Dulon® 1 & 2
2-componenten polijst- & waxsysteem

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale Prijs: € 49,95

Speciale prijs € 44,50

Details

Dulon® 1 & 2
Revolutionair 2-componenten polijst- & waxsysteem dat een uniek en ondoordringbaar moleculair schild creëert op harde materialen zoals gelcoat, gelakt staal en hout en RVS. DULON 1&2 geeft een langdurige hoogglans pantserbescherming tegen o.a. UV-straling, is makkelijk te verwerken en economisch in gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Zorg dat het te behandelen oppervlak schoon en vetvrij is! Breng nu Dulon® 1 met een vochtige spons of doek zo dun mogelijk aan, laat deze drogen tot een waas ontstaat. Deze niet wegwrijven! Breng nu Dulon® 2 op dezelfde manier aan. Wacht tot een lichte waas ontstaat en wrijf deze weg met een droge doek. Een ondoordringbaar pantser is verkregen.
Om dit pantser in optimale konditie te houden is reinigen met water en Dulon® Shampoo voldoende. Om het pantser te verwijderen volstaat afnemen met Pre Dulon® (onverdund) of alcohol.

Set DULON 1&2 (500ml) is goed voor 10-15 meter scheepslengte en
geeft 365 dagen hoogglans pantserbescherming.

Bevat geen siliconen, is niet milieubelastend, bevat gepatenteerde hoogwaardige bestanddelen en wordt gebruikt en geadviseerd door professionele reinigingsorganisaties.
Verpakking: 2 flacons à 500 ml.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten