Zonnepanelen

Zonnepanelen

DE BESTE FLEXIBELE ZONNEPANELEN VOOR UW ZEILJACHT OF MOTORBOOT VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Altijd de zekerheid van een volle accu? Niet meer afhankelijk zijn van walstroom? Of meer stroomcapaciteit nodig voor het opladen van uw laptop of telefoon? De panelen van SUNBEAMsystem zijn specifiek ontwikkeld voor toepassing in de watersport. De dunne, flexibele panelen behoren tot het hoogste segment in de markt maar zijn wegens directe import erg scherp geprijsd. Door de nieuwste generatie hoogefficiënte cellen hebben de panelen van SUNBEAMsystem gemiddeld een 30% kleiner oppervlak dan andere panelen van een gelijkwaardig wattage! Ook presteren ze beter bij hoge temperatuur, een lage lichtintensiteit en hebben ze een langere levensduur.
Voor de booteigenaar die geen compromis wil sluiten
De panelen zijn extreem licht en zeer flexibel. Kenmerkend is het strakke ontwerp en de hoge kwaliteit van de afwerking: een witte kleur achter de donkere zonnecellen zonder zichtbare interne bedrading. Alle panelen zijn ontworpen om de ruige omstandigheden op zee aan te kunnen.
De panelen zijn buigbaar tot een hoek van 30 graden ( TOUGH PANELEN 15° )
3 millimeter dun
Extreem licht
Overloopbaar
Overloopbaar? Jazeker! De panelen zijn geschikt om te monteren op uw dek of kajuit zonder dat u in hoeft te leveren aan effectieve ruimte op uw boot. Eenmaal gemonteerd worden de panelen een vast onderdeel van uw dek waar u geen omkijken naar heeft maar wel op elk moment dat er licht op valt uw accu’s bij zullen laden.
Meer energie in de realiteit
Met panelen van SUNBEAMsystem kunt u er zeker van zijn dat u de meeste energie krijgt per aangegeven piek Watt (Wp). De cellen die SUNBEAMsystem gebruikt in haar producten worden geproduceerd in de Verenigde Staten en stonden in 2013 stipt op nummer 1 in diverse internationale realiteitstesten.
Complete systemen
Naast de flexibele zonnepanelen leveren we tevens MPPT (Maximum Point Power Tracking) regelaars die ervoor zorgen dat u het maximale rendement uit uw systeem haalt. Deze slimme laadregelaars bepalen om de paar seconden wat het optimale voltage is op de panelen om deze zoveel mogelijk stroom te laten leveren. Deze stroom wordt vervolgens omgezet naar het benodigde laadvoltage van uw accu en via een van de laadprogramma’s bent u er vervolgens zeker van dat uw accu correct en zo snel mogelijk wordt opgeladen. De vooraf ingestelde laadprogramma’s  garanderen een langere levensduur van uw accu! Door een display op de MPPT regelaar aan te sluiten kunt u in real-time de prestaties van uw systeem aflezen.

4 Item(s)

per page

4 Item(s)

per page