Navionics kaarten

Navionics kaarten

 Navionics+ and Navionics+ Updates

Deze innovative nieuwe producten bieden de gebruiker meer flexibiliteit en controle over de keuze van hun kaartgebied en bieden de mogelijkheid de kaart lagen te kiezen van zeer uitgebreide gebieden direct in de Navionics Web Store die beschikbaar is in vijf talen. Toegang tot 12 maanden gratis online updates (Freshest Data) begint automatisch bij de eerste aanmelding. Gebruikers kunnen dus eindeloos, in een jaar, extra gebieden (binnen de gekozen regio) en of de kaart updaten zo vaak men wil. Daarbij kan men in detail zien (online) wat het detail niveau van de kaart is alvorens te downloaden. 

Navionics+ bevat meerdere kaart lagen zoals waterkaarten, SonarCharts, bevat dieptelijnen in hoge resolutie en Community Edits. Navionics Updates is een makkelijke en prijswaardige manier om uw Silver kaart of Gold kaart op te waarderen naar Navionics+. Tegelijkertijd behoudt u de originele kaart en kan deze als back up gebruikt worden nadat die gebruikt is om Nav Update te activeren. Een activering van Nav Update is per kaart toegestaan. 

Duidelijke tweedimensionale kaarten voor serieus navigeren
• Alle voordelen van elektronische kaarten met het vertrouwde uiterlijk van papieren kaarten.
• Een duidelijk, storingsvrije schermopbouw. Makkelijk te lezen ongeacht het zoom bereik.
• Superieur in detail. Getij en stromingen, navigatie middelen met X-plain (gedetaïlleerde informatie over boeien etc.), havenoverzichten en havendiensten
• Volledig naadloos. Geen overlappende informatie. Geen gaten. Geen onderbrekingen van overzichtskaart naar detailkaart.

Er is keuze uit twee verschillende mediakaarten waar de Navionics Gold Plus opgezet kan worden: Compact Flash en MicroSD. De laatste is voorzien van een SD adapter voor die kaartplotters die van SD kaarten gebruik maken.

Na aanschaf van de Navionics XL9 Plus kaart laadt je het XL9 kaartgebied naar keuze in via de computer. Het is eenvoudig.

1. Ga naar navionics.com
2. Steek de Navionics+ kaart in de computer/kaartlezer.
3. Selecteer Downloads&Updates.

Alle stappen die genomen moeten worden voor de download, worden duidelijk aangegeven.
• Als eerste zal de NIEUWE Navionics klant zich moeten aanmelden/registreren.
• Als tweede zal de NIEUWE Navionics klant moeten aangeven in welke kaartplotter de Navionics Plus kaart zal gaan werken. De website zal laten zien welke functies er wel en niet werken op de aangegeven kaartplotter. Op deze manier zal er geen onnodige data gedownload worden.
• Als derde stap kiest de NIEUWE Navionics klant het XL9 gebied waarvan men de kaarten wenst te gaan gebruiken/downloaden. Na de keuze van het XL9 gebied kan de NIEUWE NavionicsPlus klant zijn keuze niet meer ongedaan maken.

20 Item(s)

per page

20 Item(s)

per page