Over Ons

Ruim honderd jaar watersportervaring.
Dat schept een band.

Ruim honderd jaar watersportervaring. Dat schept een band. Van veel klanten mogen we de tweede of derde generatie in onze winkel verwelkomen. Juist dat is de kracht van Wagenaar Watersport. 

Zowel in ons historische pand in Leeuwarden, als in onze webshop wordt u altijd door een van ons persoonlijk geholpen. Direct contact en eerlijk advies. Dáár staan we voor. Of u nu een zeiljas of een dekoog zoekt, een anker of een zwemvest; wij zorgen dat u veilig het water op gaat.

Hoe het begon

Hartje Leeuwarden lijkt op het eerste gezicht niet de meest geschikte locatie voor een winkel in watersportbenodigdheden. Hoe anders was dat ruim honderd jaar geleden. Leeuwarden was het bruisende handelscentrum van Noord-Nederland. Vrachtskûtsjes voeren af en aan om hun lading te lossen. Dat zag ook de familie Wagenaar uit Warten en zij besloten hun zeilmakerij te verhuizen naar de Friese hoofdstad.

Wagenaar surft het web op

Een eeuw later zijn de vrachtschepen vervangen door woonschepen, maar Wagenaar Watersport is gebleven. James en Betty Witteveen namen de winkel twee decennia geleden over van de derde generatie Wagenaar. De nieuwe eigenaren handhaafden de naam en de locatie, maar zagen daarnaast de onbegrensde mogelijkheden van het internet. Ook voor watersportartikelen geldt dat veel aankopen online plaatsvinden.

Een compleet assortiment

Wagenaar Watersport speelde al vroeg in op die trend door een rijk uitgeruste webwinkel in te richten, zonder daarbij de aandacht voor de klant uit het oog te verliezen. Wagenaar Watersport heeft ruim 9000 artikelen op voorraad. Van anker tot zwemvest en van acculader tot misthoorn. Aantrekkelijke prijzen, een passie voor de watersport en jarenlange ervaring vormen een oersterke combinatie.

Vertrouwd en veilig

Kom langs in onze winkel in Leeuwarden of neus lekker rond in onze webshop. Bij Wagenaar Watersport krijgt u altijd een uitgebreid en deskundig advies zodat u veilig en goed voorbereid aan boord stapt. Uw hobby is bij ons in vertrouwde handen.

Bekijk meer foto's van onze winkel