Optimist zeilen door o.a Karl Heinen

Voor jonge zeilers is Optimist zeilen al jarenlang hét boek om in de meest populaire jeugdboot te leren zeilen.

Availability: In stock

€ 17,95

Details

Voor jonge zeilers is 'Optimist Zeilen " al jarenlang hét boek om in de meest populaire jeugdboot te leren zeilen. Dit praktische instructieboek biedt zowel moderne inzichten en eigentijdse zeiltechniek als nieuwe foto's. Alle manoeuvres worden stap voor stap uitgelegd. Voor wie nog harder wil gaan, zijn hoofdstukken over zeiltrim en wedstrijdzeilen opgenomen, en iedereen die ooit is omgeslagen weet vanaf nu hoe de boot weer rechtgezet moet worden. 'Optimist zeilen' is niet alleen onontbeerlijk voor de beginnende Optimist-zeiler, maar bovendien uiterst geschikt voor aanstormend talent op weg naar de wereldtop.

Voor jonge zeilers is Optimist zeilen al jarenlang hét boek om in de meest populaire jeugdboot te leren zeilen. Deze nieuwe editie is geheel herzien en vormgegeven in een beeldtaal die jonge lezers zal aanspreken. Het boek biedt zowel moderne inzichten en eigentijdse zeiltechniek als nieuwe foto’s. 

Optimist zeilen is niet alleen voor de beginnende Optimist-zeiler onontbeerlijk, maar ook prima geschikt voor aanstormend talent op weg naar de wereldtop.

17 x 24 cm, ca. 112 blz.,  paperback
ISBN9789064105791 / NUR 484