Reddingsboeien

21 Item(s)

per page

21 Item(s)

per page

Een reddingsboei is essentieel voor de veiligheid tijdens het varen. Er zijn verschillende vormen beschikbaar zoals de ronde en de hoefijzer reddingsboei (hoefboei). De laatsten zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, rood en wit. Bij wagenaarwatersport.nl kunt u de verscheidene varianten reddingsboeien kopen. Bestel hem voor 15:00 en wij zorgen dat uw producten de volgende dag in huis zijn. Bij een bestelling boven de €100,- nemen wij de kosten van de verzending voor onze rekening. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

Reddingsboei kopen om te voldoen aan het Certificaat van Onderzoek (COV)

Moet u binnenkort weer gekeurd worden voor het verplichte Certificaat van Onderzoek (COV)? Dan is het noodzaak reddingsboeien te kopen die SOLAS gecertificeerd zijn. Sinds 1 januari 2019 zijn de regelementen namelijk aangescherpt voor boten die langer zijn dan 20 meter. De nieuwe regel luidt dat certificaatplichtige boten minimaal 3 reddingsboeien aan boord moeten hebben om zo de veiligheid van de passagiers te kunnen garanderen. Inwendig moet de boei minimaal 45 cm zijn. Van de drie aanwezige boeien moet één reddingsboei met een licht uitgevoerd worden, zodat een drenkeling ook in het donker nog eenvoudig teruggevonden kan worden. Mocht u enkel nog verlichting nodig hebben dan is het ook mogelijk om losse reddingsboeilichten te kopen.

Koop een reddingsboei met het SOLAS keurmerk

Reddingsboeien kopen met SOLAS certificering? Ons assortiment omvat een aantal boeien die dit keurmerk dragen. In dat geval staat het ook in de producttitel verwerkt, om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Heeft u meer informatie nodig? Wagenaaar Watersport helpt u graag bij het kopen van geschikte reddingsboeien.