Algemene Leveringsvoorwaarden

  1. Alle prijzen vermeld in de webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn met zorg samengesteld en worden voortdurend bijgehouden. In verband met mogelijke fouten en vergissingen moeten wij nadrukkelijk een voorbehoud maken voor alle prijzen. In geval van een prijswijziging nemen wij contact met u op.
  2. Leveringen geschieden via PostNL. Verzend- en behandelingskosten à € 6,95 gelden bij verzending binnen Nederland en tot 31 kg, maximale lengte 170 cm. Vanaf €100,- besteding wordt in Nederland gratis verzonden. Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven. Indien het pakket beschadigd is dient u meteen contact met ons op te nemen. (tel. 058-2130962). Bij zichtbare schade aan het pakket  is het mogelijk om deze direct te weigeren. Alle artikelen worden onder garantie geleverd, in geval van gebreken dient u het artikel binnen 8 dagen gefrankeerd te retourneren met vermelding van de klacht en bijsluiting van de (kopie)factuur.
  3. Levering zal circa 2 werkdagen na ontvangst van betaling plaatsvinden. Wagenaar Watersport behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen over te gaan, zodat een bestelling in 2 of meerdere zendingen wordt verzonden. Indien uw bestelling echter in enkele dagen volledig kan worden uitgeleverd, zal deze worden afgestuurd zodra alle artikelen voorradig zijn.
  4. Gevaarlijke stoffen zoals noodsignalen en accu’s kunnen alleen afgehaald worden in de winkel.
  5. Speciaal bestelde artikelen kunnen nimmer worden geannuleerd zonder toestemming van Wagenaar Watersport.
  6. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als deze binnen 14 dagen, gefrankeerd, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons worden verstuurd. Boeken, kaarten en cd-roms kunnen wij helaas niet terugnemen. Het geld wordt na ontvangst van de goederen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, op uw bankrekening terug gestort. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. 
  7. Wagenaar Watersport kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor welke soort schade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van geleverde artikelen en diensten.
  8. Privacy: Wagenaar Watersport respecteert de privacy van alle  gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wagenaar Watersport zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wagenaar Watersport
Wybrand de Geeststraat 99-101
8921 AK  Leeuwarden
info@wagenaarwatersport.nl
BTW nr.:  8023.68.074.B.01
KvK nr. : 01067751
Banknr.: NL13 RABO 0126 1955 60
BIC: RABONL2U